Loading...

Slide 1 1920x879
PUSHIME ME FAMILJEN
Paguani me rata mujore nje shumë deri CHF 5'000.--
Slide 2 1920x879
KOHA PER NJE VETURË?
2 Minuta zgjat aplikimi
Aplikoni nje kredit deri CHF 250'000.-- me kamat nga 3.9% deri maximum 9.9%
Slide 3 1920x879
DUHET RENOVUAR SHTEPIN?
apo keni deshir te bleni mobilje te reja
Vetem 2 Minuta kohë ju merr aplikimi. Neve ju dergojmë oferten se shpejti

Kreditrate berechnen:

Berechnung

Kredi online – Tjesht & aplikim i shpejt

Clirojeni veten nga vështërsit financiare dhe aplikoni tani kredin të juaj të preferuar. Realizoni planet ose ëndërat e juve.

Kredi per kompani & persona privat.

creditmarket.ch – Portali i kredis juaj
Barazoni ofertat me planet qe dëshironi ti realizoni. Qoftë nje veturë e re, apo nje pushim me të afërmit e juaj. Me creditmarket.ch keni partner serioz dhe profesionist i cili ju percjell deri ne realizimin e ideve apo planeve te juaja.

 
Ne barazojmë disa oferta të bankave dhe ju parashtrojmë më të dalluarat. Keni këshilltar profesionist bankar por vendimin përfundimtar e merni ju. Na kontaktoni me formularin me posht qe tju marim ne kontakt së shpejti.

Jeni i pamvarur dhe keni dëshir ta rritni kompanin tuaj?
Na kontaktoni me formularin me posht dhe kerkojeni kriteret e nje kredije kompanije. Ofertat nuk jan bindese deri sa nuk nënshkruani kontrat.

SI FUNKSIONON APLIKIMI PER KREDI

4 ETAPA DERI TE OFERTA!
Të dhënat personale

Ju lutemi përgaditeni të dhënat personale si dhe nje E-Mail-adres dhe nje Numer Mobili.

Aplikimi për kredi

Ju lutemi gjitha pyetjet të përgjigjeni me të dhënat që ju kërkohen.

Kontrata

Pas nje kontrolli pozitiv intern ju pergaditet kontrata e cila ju dergohet.

Pagesa e të hollave

Pas nje pritje ligjore nga 14 dit, ju dergohen të hollat ne konto bankare te juaj

Kohëzgjatja e kredis është nga 12 muaj deri 120 muaj. Kamata efektive vjetore shtrihet mes 4.90% dhe maximum 9.95%. Kamata mvaret nga kontrollimi i të dhenave juaja të cilat japin rezultatin per kamaten konkrete e cila eshte shenuar ne kontrat. 

Një shembull: Për nje kredi prej CHF 10’000.–  me nje kamat efektive vjetore prej 4.90% deri 9.90% dhe me nje kohëzgjatje prej  36 muajve paguani mjedis CHF 755.00 dhe CHF 1‘529.00 shpenszime totale. Rata mujore është mjedis CHF 298.75 dhe CHF 320.25. Sipas ligjit të mbrojtur nga shteti zvicëran: Epja e kredis personave të cilëve ju vështirsohet gjendja me kët rast eshte e ndaluar (Art. 3 UWG) Hinweis laut Bundesgesetz für Konsumkredite: Die Kreditvergabe ist verboten, falls sie zur Überschuldung führt (Art. 3 UWG)

0
Kredit të aplikuar deri tani

Pyetje rreth kredis dhe përgjigje

Cdo person i cili i ka mbush 18 vjet dhe deri me 64 vjet kan drejt të aplikojn për kredi. Mandej duhet të ken vendbanim ne zvicer dhe të posedojn vizen B ose C.

Kamata vjetore luan nga 4.9% deri ne maximum 9.95%.

Sigurisht qe egziston mundesija të transferohet kredia existuese. Por për transferimin vendosni ju si aplikues. Kurse ne vetem japim urdhen neqoft se ju dëshironi.

Kendi mundësin të zgjedhni nje kohëzgjatje nga 12 muaj deri 120 muaj.

Përvec se aplikimin vet qe e mbusheni duhen për fillim edhe këto dokumente:

  • 3 Fletpagesat e rroges juaj
  • Kopje e kartes së identitetit juaj (Ausländerausweis) ose te pasaportes/ID zvicërane

Natyrisht se banka ka të drejtë të kërkon edhe tjera dokumenta dëshmuese në rast nevoje.

Partneri nuk esht personi i cili nënshkruan kontraten e kredis. Pra është vendim i juaj të jepni të dhënat të partnerit apo jo. Ne rast se buxheti nuk lejon marjen e kredis atëher ju kontaktojm dhe ju pyesim për të dhënat  e partnerit. Por sidoqoft aplikuesi vendos vet.

Jo, partneri nuk nënshkruan kontraten. Përgjegjës është vetëm aplikuesi.

Pas nje pritje ligjore 14 ditëshe ju transferohen të hollat ne konton bankare. Transferimi bëhet vetëm ne konto të aplikuesit.

Kredit flexibil

Zgjidheni kohëzgjatjen e dëshiruar nga 12 muaj deri 120 muaj

Online por diskret

Të dhënat tuaja dot trajtohen me diskrecion dhe jan sigurt.

Sigurim për kredi

Sigurojeni kredin për raste të pa para. Sikur që është humbja e vëndit punës.

24 orë / 365 ditë

Aplikoni online kredin dhe realizoni planet apo ëndërat. Ne jemi 365 dit 24 orë ne dispozicion.

Mendimi i disa klijentve tonë!

user-1-64x64

Ich bin sehr positiv überrascht, wie einfach und schnell ich zu meinem Kredit gekommen bin. Das Team von creditmarket.ch ist sehr kompetent und hat meine Fragen schnell beantwortet.

Sandra K.
Zürich
16.02.2020
Kundenbewertung3

Immer wieder benötige ich kleine Geldmengen für das Rumschrauben an meinem Motorrad. Unkompliziert und schnell habe ich den Kredit beantragt und nach zwei Wochen das Geld auf mein Konto erhalten. Danke euch!

Marko Amsler
Chur
23.04.2020
Kundenbewertung

Super angenehme und verständliche Seite. Mit meinem Tablet habe ich in wenigen Minuten den Kredit beantragt. Sofort wurde ich dann von der Bank kontaktiert und beraten. Kann die Seite nur weiter empfehlen

Maria-Luisa Bertone
Wettingen
10.04.2020
Kundenbewertung 2

Endlich konnte ich mir den Wunsch erfüllen, eine neue Wohnungseinrichtung zu kaufen, dank unbürokratischer Barrieren. Eure Seite ist sehr informativ und hat mir sehr geholfen die richtige Entscheidung zu treffen.

Senada Isovic
Chur
05.02.2020
Kundenbewertung6

Für mein neues Auto fehlte mir noch ein Restbetrag, welchen ich über eurer Internetseite beantragt habe. in kürzester Zeit bekam ich eine Antwort und freute mich endlich auf mein neues Fahrzeug. Ich gebe euch 4 Sterne für den netten Service. Werde euch auf jeden Fall weiter empfehlen.

Lisa Kumbari
Zürich
10.11.2019
Kundenbewertung5

Ich arbeite als Informatiker und habe leider nicht die Zeit während der Arbeit zur Bank zu gehen. Eure Finanzportal steht rund um die Uhr zur Verfügung das ganze Jahr über. Im Zug unterwegs nach Hause habe ich den Kredit beantragt. Super Dienstleistung. Volle Sternzahl.

Steve Rindlisbach
Luzern
11.01.2020

Kërkojeni oferten tani!

Mirpresim aplikimin per kredi

Ekipi profesionist dhe kompetent i creditmarket.ch është në dispozicionin tuaj!